Neked is régóta dédelgetett álmod, hogy egzotikus helyszíneken profi modellekkel hozol létre kiemelkedő portfóliót? Szeretnél havi több száz ezer forintot keresni ezzel?

Foglalj hozzám időpontot egy 60 perces személyes konzultációra, hogy felderíthessük mi akadályoz meg álmod elérésben.

A konzultáció ingyenes, de feltételekhez kötött – részletek alább.

Hello, Magyar László vagyok, a Light & Magic Academy társalapítója.

3 évvel ezelőtt köteleztem el a magam a fotográfia oktatása mellett, ezalatt az itthoni munkák mellett 7 külföldi országban voltam hivatalos fotósa sporttáboroknak, vagy szerveztem Workshopot követőinknek.  Ezalatt az idő alatt megmásztam az Atlaszt és road tripeztem Marokkóban, fotóztam aktot és surföt Portugália partjainál, Yogát a Kanári-szigetek homokdűnéin, Horvátországban akrobatikát, gyönyörű modelleket (és tejútat 🙂 ) Szlovénia, Szlovákia, Olaszország legszebb részein, hótalpaztam freeride síelőkkel és snowboardosokkal Grúziában, ahol néhány luxushotel képért cserébe még a szállásért sem kellett fizetnem.

Idén piacra dobtuk az ország legátfogóbb Lightroom tanfolyamát, rendszeresen hívnak előadni utómunka témakörben a hazai fotós konferenciákra.

Alig néhány év alatt eljutottam a néhány 10.000Ft-os megbízásoktól a több száz ezer forintos munkákig, és feltett szándékom hogy megosszam veled ezen út tanulságait, és lerövidítsem számodra ezt az utat.

Meggyőződésem, hogy ha csak a számítógép előtt ülve néztem volna oktatásokat, sosem érem el mindezt. Több millió forintot költöttem el workshopokra és üzleti mastermind csoportokra (lényeges, abból amit a fotózásból megkerestem), de egy forintot nem sajnálok belőle: kifizetődő volt a legjobb mentorok mellett tanulni, és a coachok által folyamatosan challengelni magam. Emelett előfizetője vagyok több amerikai és angol fotós oktató szervezeteknek, inspirációimat pedig leginkább művészeti albumokból nyerem.

 

 

Rengeteget beszélgetek induló fotósokkal és olyanokkal is, akik évek óta dolgoznak a szakmában, mégis el vannak akadva. Pedig a megoldás karnyújtásnyira van tőlük, de mivel a megszokott csatornákat használják, pont olyan átlagos eredményekhez jutnak, mint a többiek. Elég ebből!

 

Neked abban tudok segíteni, hogy a kétségekkel való viaskodás helyett olyan magas szintre emeljük látásmódodat, aminek segítségével szabadon határozhatod meg áraidat. Ehhez azonban szoros együttműködésre van szükség.

A rendszeres és négyszemközti mentorálás alatt a tanítványaim arról számolnak be, hogy évek munkáját  hozzák be, és sok-sok éve fotózó kollégák is gyakran kapnak a fejükhöz, hogy milyen alapvető hiányosságokat sikerül helyretenni, amik az autodidakta tanulásból erednek (az OKJ-ról inkább ne is beszéljünk, az sokszor csak ront a helyzeten).

Ennek eredménye az az önbizalom, amivel a munkákat ügyfeleik elégedettségére képesek átadni, és aminek köszönhetően az árazásuk lehetővé teszi, hogy a legdrágább objektívek és vázak megvásárlása, se jelentsen problémát.

A velem való munka folyamán, minden konzultáció után feladatokat adok, és ezekre folyamatos visszajelzést is. Ez a munkamódszer: feladat-visszajelzés-újragondolás – beindít egy pozitív spirált, és olyan terheléshez szoktatja a jelentkezőket, ami szükséges a fotográfus életforma megvalósításához.

Az élet ugyanis nem habos torta, terhelés és magas elvárások okozta nyomás alatt is kreatívnak kell maradni, és az elvárásokat meghaladóan teljesíteni. Ez majd-én-rájövök-magamtól-megnézem-YouTube-on hozzáállással nem fog sikerülni, ehhez kell egy külső személy, aki folyamatosan a komfortzónádon kívülre helyez, ott is tart, és felszabadítja azt kreatív énedet, aminek segítségével piacképes szaktudással vagy képes szolgálni az ügyfeleidet. Nem bagóért, hanem százezrekért. Minden egyes hónapban, folyamatosan.

A címben leírtak nem túloznak, a világ legszebb tájaira juthatsz el és fantasztikus emberekkel dolgozhatsz együtt. De erre nem alkalmas bárki, mert kell hozzá hogy szomjazd a sikert, maximalista legyél és mindent megtegyél a  céljaidért. Pont ezen oknál fogva én magam is nagyon megválogatom az ügyfeleimet, hiszen az én időm is korlátos, és csak olyan együttműködésbe fektetem, ami eredményt hoz az ügyfeleim számára. Aki még a kifogásaival akar molyolni, annak sajnos nem tudok gyógyírt.

 

Egy ilyen kooperációt minden esetben egy 60 perces személyes beszélgetés előz meg, amelyben feltárjuk az elakadásokat és lehetséges kiutakat.

Mivel eredményorientált ember vagyok, és tőled is ezt várom, ezért fontos hogy megismerjük egymást, mielőtt arról döntenénk, érdemes-e együtt dolgoznunk. Ugyanakkor ez beszélgetés teljesen kötelezettség mentes és díjmentes számodra. 

Ami célja:

  • felmérjük a kihívásaidat
  • analízáljuk a jelenlegi helyzeted
  • kijelöljünk egy kristálytiszta fejlődési irányt

Ami nem célja:

  • hogy eladjak neked valamit. Az esetek felében ajánlatot sem szoktam tenni az együttműködésre.

 

Milyen esetben jelentkez:

– ha érzed, hogy több van benned, mint amit eddig elértél

– ha úgy érzed a piac nem fizeti meg a fáradozásaidat

– ha nem éred be fotós csoportok langyos lábvízével,

mikor szakmai tanácsra van szükséged

 

 

Az alábbi űrlapot kitöltve vedd fel velem a kapcsolatot. Ezek után egy kérdőívet kell kitöltened, ami alapján fel fogok készülni beszélgetésünkre. Mindenkit személyesen hívok fel, és egyeztetek időpontot a 60 perces konzultációra.

Partnereink

A Tripont logója

Kifejezetten büszke vagyok rá, mennyire jó kapcsolatot ápolok a hazai fotós szakma véleményvezéreivel, Youtube csatornánkon rendszeresen találsz interjúkat azokkal a szakemberekkel, akiktől szintén érdemes tanulni. A legfontosabb hazai kereskedők szintén partnereim, és állandó kedvezményeket biztosítanak ügyfeleimnek.