Kik vagyunk és és miért vagyunk ki?

Küldetésünk, hogy hatékony tudással ruházzunk fel a képalkotástól az utómunkáig.

 

A Light & Magic Academyt azért alapítottuk, mert bár mindannyian autodidakta módon sajátítottuk el a képalkotás művészetét, hosszú éveket töltöttünk azzal, hogy kialakítsuk saját munkamódszereinket. Ma már valóban mindent meg lehet tanulni az interneten, de így felépíteni a tudást kicsit olyan, mint egy 10.000 db-os puzzlenek nekilátni anélkül, hogy valaha láttuk volna a teljes képet.  Az Academy célja, hogy drasztikusan lerövídítsük számodra a tanulás folyamatát, hipersebességre kapcsolva tudj fejlődni. Ehhez profi workflowra lesz szükséged a képalkotástól az utómunkáig.

Három fő területtel foglalkozunk

 

Workshopok:

Profi fotóssá válni akkor tudsz, ha nem csak a monitor előtt nézed, hogy mások milyen szép képeket készítenek. Az első lépés a profi képalkotás felé, hogy a megfelelő nyersanyagot termelsz az utómunkához.

Mozdulj ki velünk!

Workshopjaink jellemzője, hogy erősen korlátozzuk a létszámot, mert utálnánk ha hallgatóinknak vállt vállnak vetve kellene a  képalkotással próbálkozni. Ehelyett kisebb csoportokban brutálisan tömény programokat kínálunk, több napos workshopokon akár éjszakába nyúló utómunkával.

Retusálás, videó szerkesztés:

Bármilyen felszerelés megvásárlásával is nagyobbat tudsz dobni a saját képalkotásodon, a megfelelő utómunka folyamatának elsajátításával. Itt is könnyű persze eltévelyedni, de a megfelelő workflow kialakításával és rendszerezett tudás megszerzésével hamar azon kaphatod magad, hogy a hobbidból élsz. Oktató anyagainkhoz mellékeljük a feldolgozható képeket, a retusáláshoz szükséges tudást, a képek elkészítésének receptjeit, melyek segítségével hamar megtalálhatod a saját stílusod.  Minden tananyagunkhoz számos extrát mellékelünk.

Termék tesztek:

Tesztjeink segítségével tájékozódhatsz, mivel lehet érdemes bővíteni a felszerelésedet. A fotó/videó nem olcsó sport, így nem érdemes mellényúlni.

 

Magyar László

Magyar László

Portré és sport fotós

A csapat portré felelőse vagyok, szeretem a tájképbe helyezett emberábrázolásokat, és megszállottja vagyok a sportolók  emberfeletti küzdelmét megörökítő pillanatoknak.
Szabó Roland

Szabó Roland

Filmes és drónpilóta

Én felelek azért, hogy a csapat képzési anyagai mozgásba lendüljenek, és madártávlatból is szívesen mutatom meg társaimat túráink alkalmával, mert messziről sokkal szebbek.
Tomka Mihály

Tomka Mihály

Tájkép és csillag fotós

Én csak annyit jegyeznék meg magamról, hogy én hozom a tájképeket misztikus és mesebeli csomagolásban. Mániám a vízesés és az érintetlen Természet éjjel, s nappal.

Partnereink