Zempléni barangolások

Fotós Workshop

 

Túrázz és fejlődj velünk a Zemplénben és Tokaj – Hegyalján!

Tudj meg többet!

Az elmúlt évben szinte nem telt el úgy hónap, hogy valaki ne kérdezte volna meg, mikor rendezzünk már végre itthon is workshopot. Legyen hát!

A rendezvény Tokaj-Hegyalján, a Bodrog árterében, Sárospatak történelmi helyszínein, és a Zemplénben tett kirándulásokkal telik majd, amit 1 utómunkával töltött nap követ.

Ezúttal a Zemplén erdeibe térünk vissza, Rákóczi nyomdokain túrázunk, megcsodáljuk a Regéci-várat, belevetjük magunkat a Bodrog-ártér ködös misztikus fái közé, borkóstolózunk a Tokaj-hegy lábánál, helyi csárdákban élvezzük a magyaros konyhát. Utolsó napot az utómunkának szenteljük, így már eleve kidolgozott képekkel térsz haza.

Fedezd fel velünk A zemplént

Programok

2019 November 21.

Érkezés, szállás elfoglalása, “welcome drink”.

 

2019. November 22.

A regéci vártól indul a túránk.Célunk a Nagy Péter mennykő. Erről a kilátó pontról megcsodáljuk a fantasztikus Zemplént, majd az István-kúti kulcsosház felé vesszük az irányt. Ez a faház abszolút egyedülálló jelenetet ad számunkra, s a házikó előtt lévő tavacska kitűnő előtérként szolgál kompozíciónkhoz.

2019. November 23.

A Sárospatak közelében lévő Megyer-hegyi tengerszemet látogatjuk meg, amely hivatalosan is hazánk legszebb természeti csodája. Habár emberkéz formálta a középkor óta, de napjainkra a természet és a malomkőbánya összefonódása egyedi gyöngyszemet és harmónikus egységet hozott létre.

2019. November 24.

Utómunka nap. Képértékelések és a begyűjtött képek kidolgozása, az alapoktól, a végső simításokig.

 

Lesd meg ezt!

Ízelítő a helyszínről:

Oktatóink

Csapatunk minden erejével azon lesz, hogy Te jobb képeket és videókat készíts.

Magyar László

Túravezető és modellfotós

Szabó Roland

Filmes és Drónpilóta

Tomka Mihály

Tájképfotós és retus mester

Rólunk Mondták

Nagyszűcs Péter

 

Nagy László

 

 

A Workshop Ára

3 napra 59.900 FT

2 napra 49.000 Ft

 

 

Soha nem rendeztünk még ilyen költség hatékony workshopot. Ennek oka egyszerű, az otthoni környezetbe invitálunk Téged, mert szeretnénk megmutatni honnan indultunk.

A külföldre szervezett túráinknál ennek az összegnek közel duplája a napi díjunk, lényegesen magasabb útiköltség mellett. Itt is ugyanazt a tudást adjuk át, ugyanolyan színvonalon, így mindenképp érdemes lecsapni a lehetőségre! A koncepció ugyanis az volt, hogy csak az utómunka napja megérjen ennyit.

A részvételi költség a túravezetést, oktatást tartalmazza, de az esetlegesen felmerülő helyi belépőket és szállásköltséget nem.

Regisztrálj most, mert a Workshopon csak 10 fő vehet részt.